Home Doneren

Doneren

Wij zijn KiVaDa Ulft. Een stichting die het jaarlijks terugkerende zomerkamp in Ulft organiseert. De naam KiVaDa staat voor Kinder Vakantie Dagen. Hoewel de kersverse stichting in 2014 is opgericht, worden al sinds de jaren ´60 activiteiten georganiseerd voor kinderen van groep 3 t/m 8.

Onder leiding van KiVaDa Ulft wordt in de laatste week van de bouwvakvakantie het terrein aan de Waalstraat jaarlijks omgebouwd tot een waar kinderdorp. Het kinderdorp bestaat uit houten hutten, die door de kinderen zelf met behulp van vrijwilligers worden gebouwd. Ieder jaar wordt er op voorhand door de vrijwilligers een thema voor het kinderkamp gekozen. Het thema vormt de rode draad door deze week vol plezier. De kinderen worden tussen het bouwen van de hutten door verwend met speur- en griezeltochten. Ook zullen er gedurende de week acteurs aanwezig zijn, die voor de nodige entertainment zorgen.

Stichting kivada Ulft draait volledig op de geweldige inzet van ongeveer 60 vrijwilligers die bezig zijn met de voorbereiding, opbouw en uitvoering van de jaarlijkse kindervakantieweek en wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren, giften en donaties. Zonder een bijdrage van de overheid is het elk jaar een enorme uitdaging om de vakantieweek tot een onvergetelijk succes voor de kinderen te maken.

Draagt u bij?

Bedrag