Home Uncategorized KIVADA 2024

KIVADA 2024

120
0

Uitnodiging voor Kivada Ulft Kinderkamp – Western Editie

Beste ouders, cowboys en cowgirls,

Yeehaw! In augustus is tijd voor het legendarische Kivada Ulft kinderkamp, en dit jaar nemen we jullie mee op een spannend avontuur in het wilde westen! 🤠

Stap binnen in het wilde westen!

Kom en ontdek een betoverende reis vol avontuur en mysterie. We nodigen alle dappere jonge ontdekkingsreizigers uit om de grenzen van het wilde westen te verkennen. Het thema van de week? Western! 🌵🐎

Belangrijke details:

  • Datum: 12 t/m 15 augustus 2024
  • Leeftijdsgroep: Kinderen van groep 4 t/m 8
  • Locatie: Waalstraat Ulft, Gelderland
  • Tijd: Dagelijks van 10:00 tot 16:00 uur
  • Lunch: De lunch van 12:30 tot 13:30 wordt verzorgd door de KiVaDa. Natuurlijk mogen kinderen ook hun eigen broodtrommeltje meenemen.

Vrijwilligers gezocht!

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen versterken en samen met ons een betoverende sfeer willen creëren voor onze bezoekers. Als vrijwilliger bij KiVaDa Ulft maak je deel uit van een bijzondere gemeenschap waarin vriendschap, plezier en verwondering centraal staan. Heb je interesse? Meld je dan aan via onze vrijwilligerspagina.

Kaartverkoop

Houd onze website in de gaten, want binnenkort maken we de datum voor de kaartverkoop bekend! Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent, want de plekken zijn beperkt.

We kijken ernaar uit om samen met jullie een geweldige westernweek te beleven! 🌟

Met vriendelijke groet,

Het KiVaDa Ulft team

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in