Home Algemene informatie Solliciteer nu als vrijwilliger!

Solliciteer nu als vrijwilliger!

Wil jij deel uitmaken van een magische ervaring en je passie voor avontuur delen? KiVaDa Ulft heeft jouw hulp nodig! We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen versterken en samen met ons een betoverende sfeer willen creëren voor onze bezoekers.

Als vrijwilliger bij KiVaDa Ulft maak je deel uit van een bijzondere gemeenschap waarin vriendschap, plezier en verwondering centraal staan. Je hebt de kans om te werken in een omgeving die barst van de creativiteit en waar geen dag hetzelfde is.

Er zijn talloze mogelijkheden om je talenten en vaardigheden in te zetten. Van het begeleiden van jonge deelnemers bij het bouwen van de hutten tot het organiseren van activiteiten en workshops, jouw inzet is van onschatbare waarde. Je zult betrokken zijn bij het creëren van onvergetelijke momenten voor onze gasten, hen begeleiden in hun avonturen en zorgen voor een glimlach op hun gezicht.

Als vrijwilliger bij KiVaDa Ulft krijg je de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, vrienden te maken en deel uit te maken van een hechte gemeenschap. Je wordt omringd door mensen die dezelfde passie delen en samenwerken om magie tot leven te brengen. Aan het einde van de dag drinken we nog even een borrel aan het kampvuur, en spreken we dag door.

Stage lopen bij Kivada Ulft?
Een zomerstage lopen bij Kivada Ulft is niet alleen leuk maar ook leerzaam. Wij bieden jou de kans om studiepunten te halen voor je opleiding bij onder andere het graafschap college. Om te waarborgen dat je een gedegen stage kan lopen zijn wij als enige kinderkamp in de regio erkend leerbedrijf gekeurd door het SSB. Wij hebben dit keurmerk gekregen omdat zij het vertrouwen hebben dat we studenten goed kunnen begeleiden.

Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij het team van KiVaDa Ulft en maak deel uit van iets unieks. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze bezoekers een onvergetelijke ervaring hebben en met magische herinneringen naar huis gaan. Meld je vandaag nog aan als vrijwilliger en ontdek KiVaDa Ulft!

Meldt ja aan via onze website of mail ons voor meer informatie. We kijken ernaar uit om van jou te horen en je te verwelkomen in ons fantastische team van vrijwilligers.