Home Nieuws De inschrijvingen zijn van start gegaan!

De inschrijvingen zijn van start gegaan!

91
0

Vanaf heden is het mogelijk uw kind in te schrijven voor de kivada Ulft editie 2015!

 

Het inschrijvingen gaan vanaf nu een beetje anders dan u gewend bent.

 

  1. Via de volgende link maakt u eenmalig een account aan. Na een succesvolle registratie kunt u inloggen met uw email adres en het gekozen wachtwoord. Op de startpagina kunt U eenvoudig uw kinderen toevoegen, en aanmelden voor de gewenste dagen. Voor een eventuele volgende editie hoeft u dan ook alleen nog maar in te loggen, en uw kind opnieuw aan te melden.

 

  1. Bij betaalinformatie ziet u het verschuldigde bedrag staan, welke U dient over te maken uiterlijk 5 dagen voor aanvang. Bovenin de blauwe balk staat een vermeldingscode KIV15****  die u in de omschrijving van uw overboeking dient te vermelden, zodat wij weten voor en van wie het geld afkomstig is.  Ook dit jaar krijgt u bij het kopen van een weekkaart, 1 dag gratis. Een weekkaart kost €12,- en een dagkaart €4,-. De korting wordt automatisch berekend.

 

  1. Nadat de betaling door ons is verwerkt zal de e-ticket beschikbaar komen, welke u dient uit te printen en mee te nemen. Als u uw kind voor meerdere dagen heeft aangemeld, heeft u deze e-ticket voor meerdere dagen nodig.

 

  1. Aan de speciale weekkaart kassa zal uw e-ticket gescand worden, waarna u het veld kan betreden.

 

LET OP! De weekkassa is alleen voor de e-tickets, als u zich niet heeft ingeschreven, of niet in het bezit bent van een geldige e-ticket, zullen wij u doorverwijzen naar de dag kassa. Dit is om oponthoud en irritaties voor andere wachtende te voorkomen. Wij hopen op uw begrip.