Home Nieuws Inschrijven 2019

Inschrijven 2019

114
0

Hiep Hiep Hoera!!!

Vanaf heden is het mogelijk om uw kind in te schrijven voor kivada editie 2019. We hebben een nieuwe site waarop we de aanmeldingen verwerken. Buiten dat u nu baas bent over uw eigen gegevens volgens de AVG, is er niet zo heel veel veranderd. Wel zal u een nieuw account aan moeten maken. Loopt u tegen problemen aan dan kunt u contact opnemen met [email protected]

  1. Via mykivada.kivada-ulft.nl maakt u eenmalig een account aan. Na een succesvolle registratie kunt u inloggen met uw email adres en het gekozen wachtwoord. Op de startpagina kunt U eenvoudig uw kinderen toevoegen, en aanmelden voor de gewenste dagen. Voor een eventuele volgende editie hoeft u dan ook alleen nog maar in te loggen, en uw kind opnieuw aan te melden.
  2. Bij betaalinformatie ziet u het verschuldigde bedrag staan, welke U dient te betalen via iDEAL. Een weekkaart kost €16,00 en een dagkaart €4,-.
  3. Na een succesvolle betaling, is uw ticket direct beschikbaar. Deze dient u uit te printen en mee te nemen.(screenshot op je telefoon werkt ook) Als u uw kind voor meerdere dagen heeft aangemeld, heeft u deze e-ticket voor meerdere dagen nodig.
  4. Aan de speciale weekkaart kassa zal uw e-ticket gescand worden, waarna u het veld kan betreden.

LET OP! De weekkassa is alleen voor de e-tickets, als u zich niet heeft ingeschreven, of niet in het bezit bent van een geldige e-ticket, zullen wij u doorverwijzen naar de dag kassa. Wij hopen op uw begrip.