Home Nieuws Inschrijven kivada 2017

Inschrijven kivada 2017

97
0

Arrr, matey!

Vanaf heden is het mogelijk uw kind in te schrijven voor de kivada Ulft. Dit jaar van 7,8,9 en 10 augustus.
Het inschrijven werkt op dezelfde manier als vorig jaar.

    (sla deze stap over als u reeds een account hebt)

  1. Via stichtingkivada-ulft.nl maakt u eenmalig een account aan. Na een succesvolle registratie kunt u inloggen met uw email adres en het gekozen wachtwoord. Op de startpagina kunt U eenvoudig uw kinderen toevoegen, en aanmelden voor de gewenste dagen. Voor een eventuele volgende editie hoeft u dan ook alleen nog maar in te loggen, en uw kind opnieuw aan te melden.
  1. Bij betaalinformatie ziet u het verschuldigde bedrag staan, welke U dient over te maken uiterlijk 5 dagen voor aanvang. Bovenin de blauwe balk staat een vermeldingscode KIV17****  die u in de omschrijving van uw overboeking dient te vermelden, zodat wij weten voor en van wie het geld afkomstig is.  Ook dit jaar krijgt u bij het kopen van een weekkaart, 1 dag gratis. Een weekkaart kost €12,- en een dagkaart €4,-. De korting wordt automatisch berekend.
  1. Nadat de betaling door ons is verwerkt zal de e-ticket beschikbaar komen, welke u dient uit te printen en mee te nemen. Als u uw kind voor meerdere dagen heeft aangemeld, heeft u deze e-ticket voor meerdere dagen nodig.
  1. Aan de speciale weekkaart kassa zal uw e-ticket gescand worden, waarna u het veld kan betreden.

LET OP! De weekkassa is alleen voor de e-tickets, als u zich niet heeft ingeschreven, of niet in het bezit bent van een geldige e-ticket, zullen wij u doorverwijzen naar de dag kassa. Dit is om oponthoud en irritaties voor andere wachtende te voorkomen. Wij hopen op uw begrip.