Home Nieuws Inschrijvingen 2018

Inschrijvingen 2018

81
0

We come in peace!

Vanaf heden is het mogelijk uw kind in te schrijven voor de kivada Ulft. Dit jaar van 13 t/m 16 augustus.
Het inschrijven werkt op dezelfde manier als vorig jaar.

(sla deze stap over als u reeds een account hebt)

  1. Via stichtingkivada-ulft.nl maakt u eenmalig een account aan. Na een succesvolle registratie kunt u inloggen met uw email adres en het gekozen wachtwoord. Op de startpagina kunt U eenvoudig uw kinderen toevoegen, en aanmelden voor de gewenste dagen. Voor een eventuele volgende editie hoeft u dan ook alleen nog maar in te loggen, en uw kind opnieuw aan te melden.
  1. Bij betaalinformatie ziet u het verschuldigde bedrag staan, welke U dient te betalen via iDEAL. Dit jaar krijgt u bij het kopen van een weekkaart, 10% korting. Een weekkaart kost €14,40 en een dagkaart €4,-. De korting wordt automatisch berekend.
  1. Na een succesvolle betaling, is uw ticket direct beschikbaar. Deze dient u uit te printen en mee te nemen.(screenshot op je telefoon werkt ook) Als u uw kind voor meerdere dagen heeft aangemeld, heeft u deze e-ticket voor meerdere dagen nodig.
  1. Aan de speciale weekkaart kassa zal uw e-ticket gescand worden, waarna u het veld kan betreden.

LET OP! De weekkassa is alleen voor de e-tickets, als u zich niet heeft ingeschreven, of niet in het bezit bent van een geldige e-ticket, zullen wij u doorverwijzen naar de dag kassa. Dit is om oponthoud en irritaties voor andere wachtende te voorkomen. Wij hopen op uw begrip.