Home Uncategorized Dagverslag: maandag dag 1

Dagverslag: maandag dag 1

115
0

Vandaag was het eindelijk weer zover! KiVaDa 2013 is van start gegaan!

Trappelende kinderen stonden te wachten in de rij vanochtend om te mogen beginnen met een nieuw jaar KiVaDa. Onze radioman Rob, heeft zelf even van de sfeer geproefd in de rij en met zijn woorden en muziek kwam het feestje weer lekker opgang.

Dit jaar hebben we het thema HOLLYWOOD en worden we ondersteund door onze speciale gasten: de wereldberoemde en geliefde actrice Maria DeLaCruzz, en de beroemde veelvuldig onderscheiden regisseur Dick Williams. Zij zijn op zoek naar een geschikte filmlocatie voor hun nieuwe film project en hebben ons als KiVaDa ingeschakeld voor hulp.
Na de feestelijke opening en het kiezen van de groepen mochten alle kinderen zich verzamelen rondom de houtstapel voor het grote startsein. Uiteindelijk was het moment daar om te gaan rennen, heel veel slepen, ontwerpen, te beginnen met bouwen en nog meer bouwen.

Ondertussen hadden we een geweldige verrassing voor iedereen met het super leuke springkussen. Lekker rauzen en roetsjen als afleiding naast al het bouwen en voor de echte waterratten onder ons was er zo als altijd weer het zwembad.
Voor we het wisten kwam het einde van de dag alweer in zicht. Voor de nacht liggen alle bouwprojecten eventjes stil, om morgen er weer vol gas er tegen aan te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in