Home Nieuws Stichting Jonki

Stichting Jonki

96
0

KiVaDa Ulft maakt doorstart met stichting Jonki

Na het failliet gaan van Fidessa, de ondersteunende kracht achter de KiVaDa (Kinder Vakantie Dagen), gaan de gezamenlijke KiVaDa’s verder in de stichting genaamd Jonki.

Na een turbulent jaar voor Fidessa en daarmee ook voor de verschillende KiVaDa’s, waaronder die van Ulft, is er zekerheid dat de KiVaDa dit jaar ook gewoon weer ouderwets kan plaatsvinden in de laatste week van de bouwvak. Bij het laten slagen van deze doorstart is het enthousiasme van alle vrijwilligers doorslaggevend geweest, zij hebben er namelijk voor gekozen de kinderen niet de dupe te laten worden van het faillissement van Fidessa. Dit is namelijk ook waar bij het de KiVaDa om gaat, een week waar kinderen ongedwongen voor een klein budget een fantastische week kunnen beleven. KiVaDa Ulft zal daardoor zijn eigen identiteit blijven behouden en garant staan voor veel plezier en vertier voor de kinderen. Ouders en kinderen kunnen bij het plannen van de vakantie rekening houden met deze nu al bijna geslaagde afsluitende vakantie week voor velen.

KiVaDa Ulft zal dit jaar plaats vinden in de week van 18 t/m 21 augustus voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in