Home Nieuws Weekverslag 2012

Weekverslag 2012

136
0

Hallo dames en heren, jonges en meisjes, Hooggeëerd publiek,

 
De KiVaDa 2012 en het Circus Korsakoff hebben hun deuren weer voor deze zomer gesloten.
We hebben met ons allen kunnen genieten van een knots gekke gezellige en mooie week. Het geweldige weer heeft ons heerlijk geholpen om het zo leuk te maken voor ieder.
De gehele week veel plezier met op de maandag het officiële startschot voor KiVaDa 2012 met gelijk de spannende opening van het Circus Korsakoff! En het startsein voor het bouwspektakel.
De dinsdag boordevol nog meer bouwplezier en het perfect afmaken van onze hutten. Om dan swingend de avond in te gaan met de kinderdisco. Iedereen dansend en losgaan met de opzwepende tonen van DJ Gideon.
Voor de woensdag begon het verfspektakel. Na 1 ochtend flink zwabberen met onze kwasten was het hele veld omgetoverd tot een zeer kleurrijk, vrolijk verschijnsel. Natuurlijk werden de kinderen en een aantal vrijwilligers niet vergeten en mochten zij ook genieten van een welverdiende verfdoop. Waarna we rustig de middag inrolden. Een overvolle en zonnige spelletjesmiddag met een stormbaan, circus quiz vragen, en met natte sponzen op je hoofd rondrennen.
Voor de avond was er natuurlijk weer het beroemde en beruchte bosspel. Een zeer spannende tocht door de donkere bossen van ons eigen Engbergen en het openluchttheater. In een bos vol met monsters en spannende clowns werd er jacht gemaakt op de Toverspreuk voor het Circus Korsakoff.

Na een spannende avond en weinig slaap was de laatste dag alweer aangebroken. Eindelijk tijd om al die spanning en sensatie even af te reageren op de eigen hut. Met lede ogen werd soms toegekeken hoe alles naar de grond werd geslagen en op de houtstapel werd gegooid. Helaas gaat het afbreken altijd sneller dan het opbouwen dus was er voor de middag een geweldig leuke speurtocht door Ulft heen, waar verschillende clowns en monsters van het bosspel hun rentree weer maakten. Swingend en spelend werd er door Ulft gelopen om weer te eindigen op het KiVaDa terrein waar er lekkere frikadelletjes en deegrollen wachten en ondertussen de allerkleinsten met de brandweer auto vanaf de speeltuin het terrein weer opkwamen. Iedereen zat ondertussen alweer vol spanning te wachten tot de brandweer eindelijk arriveerde voor het aansteken van het vuur. 19.00 eindelijk was het zo ver! In vol ornaat werd het vuur aangestoken door de brandweer en met enkele luttele minuten stond de hele houtstapel in brand. Daarbij het geweldige schuimbad wat samen het einde inluidde voor het Kivada circus 2012.

Alle Kinderen, Ouders en Vrijwilligers,
Het was weer een geweldige en fantastische week. Graag willen wij jullie allemaal bedanken voor een succesvolle KiVaDa 2012.
Graag zien we jullie allemaal weer terug volgend jaar met de KiVaDa 2013.

Blijf up to date en houdt alles in de gaten met onze nieuwsbrief en de KiVaDa website. www.kivada-ulft.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in